Tunne itsesi - Ilmaise itseäsi paremmin.

Äänenkäytön ja puheilmaisun koulutuksessa käytän monipuolista harjoitusmenetelmää, joka mahdollistaa yksilöllisen lähestymistavan jokaisen oppijan omien tarpeiden ja valmiuksien mukaan.

Metodissani yhdistyvät fysiologisten faktojen tiedostaminen, mielen ja vartalon yhteistyön kokonaisvaltaisuus sekä mielihyvä oman äänenkäytön voimavarojen löytämisestä.

Kun tieto, harjaantuminen ja elämys yhdistyvät, valmennustilanne on kokonaisvaltainen ja mieleenpainuva kokemus.

Asiakkainani ilmaisutaidon koulutuksessa on ollut muusikkojen lisäksi näyttelijöitä, yrityksiä ja yksityisasiakkaita. Olen toiminut luennoitsijana Suomen lisäksi mm. Lontoossa ja Ruotsissa.

Kun äänenkäytön oppiminen yhdistetään kehontuntemuksen harjoituksiin, on tuloksena erittäin tehokas tapa oppia puheilmaisua.Harjoittelemalla esiintymistä, opitaan tilanteen hallintaa, kehitetään keskittymiskykyä ja taitoa fokusoitua olennaiseen, sekä harjaannutaan olemaan läsnä luontevasti ja uskottavasti.

Tule sinuksi
oman äänesi kanssa

Jo yhden päivän koulutuksella saavutetaan paljon. Eräs Amerikkalainen pianoprofessori totesi minulle Lontoossa: - “Sinä todella hallitset, mitä opetat.”

Nähtyään itsensä televisiossa, eräs asiakkaani iloitsi: - “Yes, ensimmäinen kerta, kun en hävennyt nähdä itseäni ohjelmassa!”

Australialainen neurokirurgi kiitti minua seminaarin jälkeen: - ”Kiitos, annat eväitä koko elämää varten.”

Studio Kaarina Ollila, Koskoontie 4, 25430 Kettula. gsm +358 (0)44 360 7369